fbpx

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ

Μασσαλία - Μοναδικό ταξίδι γεύσεων
Μασσαλία - συνδυάζει τις γνώριμες γεύσεις με τη δημιουργική έμπνευση
Μασσαλία - καθημερινά μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΣΣΑΛΙΑ

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Ο ξεχωριστός κατάλογος δίνει όλες εκείνες τις επιλογές που θα ταξιδέψουν τον επισκέπτη μέσα από την κουζίνα του Μασσαλία, Η εντυπωσική πορεία των καταστημάτων είναι αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς και σωστού σχεδιασμού. Η Μασσαλία ξεχωρίζει στον απαιτητικό κλάδο της εστίασης σερβίροντας τα αγαπημένα πατροπαράδοτα πιάτα με τη δημιουργική παρέμβαση ορισμένων από τους κορφαίους σεφ της Ελλάδας.

Σε μια εποχή που η απλότητα των πιάτων καιη στροφη προς την υγιεινη διατροφή είναι η νέα τάση η Μασσαλία είναι από τους πρωτοπόρους καθώς ακολουθεί αυτές τις αρχές από τη πρωτη στιγμή της λειτουργίας των καταστημάτων της.

Κοσμοπολίτικο μεζεδοπωλείο με μεσογειακό προσανατολισμό και δημιουργική διάθεση, το Μασσαλία ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 και από τότε έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού και των Μέσων. Με 2 επιτυχημένα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, το Μασσαλία, μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση με εμπειρία και μεράκι αναζητά συνεργάτες με αγάπη για το καλό φαγητό που πάθος του είναι να μετατρέπει κάθε γεύμα σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Αποδοτικό μοντέλο λειτουργίας …

Το μοντέλο λειτουργίας των μεζεδοπωλείων Μασσαλία είναι έτσι δομημένο ώστε να εξασφαλίζει την κερδοφορία. ΄Χάρη στο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της ημέρας, από νωρίς το μεσημέρι έως και το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα, ενώ μέσα από την πληρότητα του προϊοντικού μείγματος διασφαλίζει την ελευθερία επιλογής του καταναλωτή.

Το Μασσαλία είναι ένα concept ανοιχτό και αποδοτικό, που απευθύνεται σε ένα εκτεταμένο πελατολόγιο όλων των ηλικιών που θέλει να απολαύσει ξεχωριστούς μεζέδες.

…με πλήρη υποστήριξη

O franchisee που θα ενταχθεί στην ομάδα του Μασσαλία δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της εστίασης ή στην επιχειρηματικότητα. Τα απαραίτητα στοιχεία είναι η όρεξη για δουλειά, το μεράκι, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και φυσικά να συμμερίζεται το όραμα του Μασσαλία. Μέσα από μια συνεργασία με αξιοπιστία και διαφάνεια, ο συνεργάτης επωφελείται ενός δικτύου με ταυτότητα και αναγνωρίσιμο brand και λαμβάνει όλη την τεχνογνωσία και την πείρα της ομάδας ώστε να εισέλθει στο χώρο με όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την κερδοφορία.

Οι άνθρωποι πίσω από τη Μασσαλία, με μακρόχρονη εμπειρία στην εστίαση,  ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Από τις μοναδικές συνταγές έως και την προμήθεια των πρώτων υλών όλες οι διαδικασίες είναι αυτοματοποιημένες, ενώ ο franchisee θα έχει πλήρη υποστήριξη από τα οργανωμένα συστήματα της εταιρείας εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές και τα πιο αγνά υλικά.

Με γνώμονα την ποιότητα

Η Μασσαλία, το μεζεδοπωλείο που αγαπάει το καλό φαγητό, έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλό χαμηλό food cost και φυσικά διασφαλίζοντας την ποιότητα των υλικών. Οι κεντρικές συμφωνίες λειτουργούν προς όφελος ολόκληρου του δικτύου.

Παράλληλα, οι παραγγελίες των πρώτων υλών είναι καθημερινές, αφού η καθημερινή κατανάλωση εξαντλεί τα αποθέματα. κάτι που σημαίνει πως τα προϊόντα μας είναι πάντα φρέσκα και φρέσκα προϊόντα σημαίνουν κερδοφορία! Γιατί έτσι εξασφαλίζουμε την ποιότητα των υλικών και κατά συνέπεια τους ευχαριστημένους πελάτες.

Με όραμα και σιγουριά

Με το που γίνει μέλος του ταξιδιού της Μασσαλίας, ο συνεργάτης αποκτά μία σειρά από πλεονεκτήματα ώστε να «τρέξει» το δικό του κατάστημα με οργάνωση, σαφές σχέδιο και ουσιαστική υποστήριξη από την πρώτη στιγμή.

Η ομάδα της Μασσαλίας, δίνει μεγάλη βάση τόσο στην εδραίωση της μοναδικής ταυτότητας του concept όσο και στην διασφάλιση της ποιότητας και της γεύσης.

Για το λόγο αυτό, σου προσφέρει ένα συμπαγές «πακέτο στήριξης» που θα σε συνοδεύει σε ολόκληρο το επιχειρηματικό σου ταξίδι!

Πιο αναλυτικά το πακέτο franchise περιλαμβάνει:

  • Ξεχωριστό και διαφοροποιημένο προϊόν
  • Υποστήριξη και τεχνογνωσία
  • Εδραιωμένο brand name
  • Υψηλή ρευστότητα
  • Κεντρικές συμφωνίες με προμηθευτές
  • Στρατηγικό marketing

 

Επικοινωνήστε μαζί μας