fbpx

Γνήσιες ελληνικές γεύσεις με μεσογειακό ταμπεραμέντο και δημιουργική διάθεση συνθέτουν το Μασσαλία. Με “ανήσυχο” πνεύμα και εμπειρία στην εστίαση από το 2010, το κοσμοπολίτικο μεζεδοπωλείο είναι η «Μέκκα» όλων όσοι αγαπούν το καλό φαγητό!

O κ. Νίκος Καρδαράς, συνιδιοκτήτης των μεζεδοπωλείων , μας εξηγεί την ιδιαίτερη φιλοσοφία και τις γεύσεις του Μασσαλία, γιατί εντυπωσιάζει το κοινό αλλά και τους λόγους που το κάνουν ένα ιδανικό franchise concept στο χώρο της εστίασης.

Πώς συνδυάζονται οι γεύσεις της Μεσογείου με την ελληνική δημιουργική κουζίνα; Ποια είναι η φιλοσοφία του concept Μασσαλία;

Η ελληνική κουζίνα είναι στο μεγαλύτερο μέρος της αυτό που αποκαλούμε μεσογειακή κουζίνα ενώ έχει επιρροές και από τις κουζίνες των γειτονικών μας χωρών. Στη Μασσαλία, ο επισκέπτης θα βρει τις γνώριμες σε όλους μας γεύσεις, τις ίδιες που γνώρισαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας από τα

παιδικά τους χρόνια, προσθέτοντας όμως κάτι πολύ βασικό: τη δημιουργική έμπνευση ορισμένων από τους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας, όπως για παράδειγμα, ο Γιάννης Γιαννακάρας που επιμελήθηκε τα πρώτα μας μενού.
Το αποτέλεσμα ήταν να εξελίξουμε τις γνωστές γεύσεις σε κάτι καινούριο και απολαυστικό χωρίς όμως να γίνει κάτι ξένο από τα γευστικά μας βιώματα. Ένα παράδειγμα από τα ορεκτικά: Όλοι έχουμε δοκιμάσει καπνιστό σκουμπρί. Πόσοι όμως  το απόλαυσαν με πουρέ από φακές, φρέσκο κρεμμύδι και ραπανάκι όπως είναι η δική μας πρόταση; Η Μασσαλία είναι ένα παιχνίδι γεύσεων που καλεί τους πάντες να συμμετάσχουν.

Σε αυτό το σημείο να συμπληρώσω ότι μπορεί να ακούγεται κοινότυπο αλλά κανένα πιάτο μας δεν θα μπορούσε να έχει την γεύση που επιθυμούμε αν δεν στηριζόταν απόλυτα σε κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες.

Ποιο είναι το προφίλ του ιδανικού συνεργάτη για τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία;

Ο κλάδος της εστίασης είναι ιδιαίτερος και απαιτητικός. Δεν σερβίρεις στον επισκέπτη-πελάτη απλώς ένα πιάτο με φαγητό: πρέπει να παίξεις με τις αισθήσεις του (όραση, γεύση, αφή, όσφρηση), τα συναισθήματά του, τις μνήμες του, τη διάθεσή του. Οι δύο ώρες που θα περάσει στη «Μασσαλία» πρέπει να είναι ώρες απόλαυσης. Συνεπώς, ιδανικός συνεργάτης είναι αυτός που συμμερίζεται τη φιλοσοφία μας, θα έχει μεράκι για τη δουλειά και θα προσπαθήσει στο έπακρο για να μετατρέψει ένα γεύμα σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Ποια θα είναι τα οφέλη και ποια η υποστήριξη που θα λάβει από την εταιρεία;

Η «Μασσαλία» εκτός από μεζεδοπωλείο είναι και μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση με τμήματα που συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στα οκτώ χρόνια της λειτουργίας μας είναι, ίσως, το μεγαλύτερο όφελος για τον υποψήφιο συνεργάτη. Πρέπει να γνωρίζει ότι θα βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του για να τον υποστηρίξουμε σε κάθε του βήμα, με σεμινάρια και πρακτική εξάσκηση για το προσωπικό -σε οποιοδήποτε πόστο- και με συμβουλευτικό ρόλο σε οποιαδήποτε δυσκολία του παρουσιαστεί. Θα είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας